|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
ti-ar trece prin gand sa te sinucizi dupa o dezamagire in dragoste? |
da |
|
20% |
[ 2 ] |
nu |
|
80% |
[ 8 ] |
|
Voturi totale : 10 |
|
| dezamagiri... | |
Trimis: Lun, 07 Mai 2007, 3:53 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
daca ai o relatie mai lunga si la un moment dat e ceva care nu merge si va intelegeti din ce in ce mai rau, iar partenerul zice sa puneti capat, ti-ar trece prin minte sa-l ameninti ca te sinucizi daca nu se intoarce la tine??? |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
Trimis: Lun, 07 Mai 2007, 4:06 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Lun, 07 Mai 2007, 5:45 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
de acord cu tine... numai ca, din pacate, exista persoane care gandesc ca mai sus
voi cum ati incerca sa remediati situatie, fara sa va intorceti la persoana respectiva? |
|
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
|
|
|
Trimis: Lun, 07 Mai 2007, 10:20 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vezi-ti de viata ta!
- Mai sunt peste 6 miliarde de persoane din care poti sa gasesti una cu care sa-ti petreci restul vietii.
- sunt multe alt lucruri in viata care te pot face fericita
- nu merita! (motive poti sa gasesti cu carul)
- razbuna-te (fa-l sa-i para rau, arata ca nu te afecteaza)
Multa Bafta! |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Lun, 07 Mai 2007, 11:16 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
nu-i vorba de mine ci de o prietena care are o problema cu unul... iar eu tind sa cred ca tipul are si ceva probleme psihice, asta e nu stiu cata oara cand o ameninta cu asta... problema e destul de complicata si el nu o lasa deloc in pace, chiar daca ei nu mai sunt impreuna de mai mult de juma de an... |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mar, 08 Mai 2007, 12:42 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pai daca tot are probleme psihice eu zic ca nu ar fi o pierdere f. mare. Pacat de parinti.
POate ca ea ar trebuii sa faca ceva care sa-l determine pe respectivul sa n-o mai iubeasca, cea mai buna idee a mea de la ora asta.
BTW: cum a reusit sa stea atat de mult timp cu el daca are probleme din astea? oare si ea .... > |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mar, 08 Mai 2007, 8:07 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
Luxian a zis:
Citat: |
Pai daca tot are probleme psihice eu zic ca nu ar fi o pierdere f. mare. Pacat de parinti.
|
Eu cred ca ar fi o pierdere destul de mare,nu neaparat pt ea,fata,ci pentru parinti,vorba lui Luci si,mai cred eu,mai sunt cu siguranta si alte persoane care sa-l regrete...
Pare destul de complicata situatia.Parerea mea e ca,daca fata nu-l mai iubeste,sa-l lase in pace!!!Sunt multe persoane care ameninta cu fel si fel de lucruri,si cand colo ele nici nu au curajul sa o faca...Aici,daca ea ar alege sa ramana cu el,fara ca nimic sa-i mai lege,ar insemna o sinucidere pentru ea!Cel mai bun lucru ar fi sa vorbeasca fata-n fata si sa lamureasca odata problema...dar pentru totdeauna!!!Nu cred ca el e asa de prost sa se sinucida!Ea nu ar trebui sa creada chiar orice spune el...Sper ca nu am gresit spunandu-mi parerea,dar si eu am avut un caz asemanator,destul de apropiat,si care s-a terminat prin despartire...dar pana la acest punct,nu au avut loc decat amagiri,dezamagiri,vorbe urate...care nu au facut decat sa provoaca suferinta..un om nu se schimba,mai ales avand si o problema psihica!! |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mar, 08 Mai 2007, 3:55 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
Luxian a scris: |
POate ca ea ar trebuii sa faca ceva care sa-l determine pe respectivul sa n-o mai iubeasca, cea mai buna idee a mea de la ora asta.
BTW: cum a reusit sa stea atat de mult timp cu el daca are probleme din astea? oare si ea .... > |
problemele astea nu au existat la inceput, iar cand au aparut au rupt relatia |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mar, 08 Mai 2007, 3:58 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
raluk a scris: |
Pare destul de complicata situatia.Parerea mea e ca,daca fata nu-l mai iubeste,sa-l lase in pace!!! |
ea incearca de multa vreme sa se indeparteze de el, numai ca el nu-i da pace si o tot cauta |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 09 Mai 2007, 8:20 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
Doooamne, lumea asta parca e de neinteles...de ce o persoana nu vrea sa renunte cand stie ca nu mai are nici o sansa?
Totusi Ade,sper ca fata sa nu cedeze la "scenele" baiatului,pentru ca multe se pot spune...cu ascunzisuri..eu zic sa continue,sa nu isi plece urechile la ce spune el...sau face |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Mie, 09 Mai 2007, 11:17 am |
|
|
YuLee |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ade a scris: |
ea incearca de multa vreme sa se indeparteze de el, numai ca el nu-i da pace si o tot cauta |
Ade, mie asta-mi suna a "am un prieten care ... nu stiti cum sa ...". Nu cumva... ? |
|
_________________ Unde-i viitoru' de altãdatã!?
|
|
|
|
Trimis: Mie, 09 Mai 2007, 1:26 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
nu, yulee
e vorba de o buna prietena, nu-ti imaginezi cat e de naspa cand vine cineva si iti zice "iar mi-a zis ca se omoara, ce fac?" si e foarte greu sa gasesti raspunsul corect... |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mar, 22 Mai 2007, 5:23 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
si bineintels ca nu s-a omorat inca dar din cand in cand mai face amenintari dinastea |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 23 Mai 2007, 12:18 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
si bineintels ca nu s-a omorat inca dar din cand in cand mai face amenintari dinastea |
Deci clar e vrajeala >
Eu zic sa-l sune si sa-l intrebe:
"- Ce faci mai, cum stai cu planurile de sinucidere?"
|
|
|
|
|
Trimis: Mie, 23 Mai 2007, 5:51 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vaaai,Luci ...desi,nu ar fi o idee prea rea |
|
|
|
|
|
| | |
Trimis: Vin, 01 Iun 2007, 10:14 am |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
cred am zis ca o sa revin zilele trecute zicea ca se omoara din nou numai ca si ei i-a trecut acceasi idee prin cap si a zis "daca nu te omori, ma omor eu" (ca sa vada cum reactioneaza ) el chiar a luat-o de buna si plangea la telefon si ii zicea sa nu faca asta, iar noi care stim cum e situatia eram pe jos de ras |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Vin, 01 Iun 2007, 1:14 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
cred am zis ca o sa revin zilele trecute zicea ca se omoara din nou numai ca si ei i-a trecut acceasi idee prin cap si a zis "daca nu te omori, ma omor eu" (ca sa vada cum reactioneaza ) el chiar a luat-o de buna si plangea la telefon si ii zicea sa nu faca asta, iar noi care stim cum e situatia eram pe jos de ras |
Fie vb intre noi, eu sunt de parere ca daca vroia sa se omoare o facea de mult, si fara tam-tam > |
|
|
|
|
Trimis: Vin, 22 Feb 2008, 4:12 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
hell, nooo!!!! mi-ar fi si rusine sa scot aberatii din astea.. asta e acum.. nu vad de ce sa te sinucizi din cauza unei persoane |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 05 Mar 2008, 9:46 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nu sinuciderea e solutia! Din contra.. probabil, e o problema la nivel de psihic a unora, sa creada ca amenintand ca se sinucide, sa-l determine pe celalalt sa nu-l paraseasca, sa "uite" tot...total gresit, parerea mea...singura si cea mai buna solutia in astfel de cazuri ar fi ca cei doi sa vorbeasca pe tema asta deschis, sa vada de ce au ajuns in starea asta si sa nu mai amane nimic..se iubesc, merg mai departe, in limita in care cred amandoi ca vor putea si nu se vor intoarce de unde au plecat...nu se mai iubesc...STOP! nu are rost sa piarda vremea degeaba, sa isi faca rau unul celuillalt!
p.s: Mi se pare farte grav ca o perosana ca gandeasca ca vrea sa se sinucida ...atata vreme cat gandul acesta il domina, poate nu e tocmai corect zis, mai probabil ii prezent in mintea lui/ei, nu cred ca nu se va mai repeta gandul asta...cum il loveste viata, mereu va pica in depresie, gasind rezolvarea:"Gata, ma sinucid!"...chiar si in gluma, e grav...si da dovada de lasitate... |
|
|
|
|
|
|
|