|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Escobar | |
Trimis: Mar, 05 Mar 2013, 10:53 am |
|
|
AndreeaPops |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 05/Mar/2013 |
|
|
|
|
|
|
|
Rezumat: Cel mai temut traficant de droguri ºi-a început viaþa obiºnuit, fiind fiul unui profesor într-un mic orãºel din Columbia, de lângã Medellin. A început prin a fi contrabandist, dealer ºi ajungând sã fie unul dintre cei mai temuþi oameni ai planetei. El a depãºit orice limite, orice imaginaþie ºi a inventat noi modalitãþi prin care a construit cel mai mare cartel al drogurilor. Este responsabil de explozia consumului de cocainã din SUA ºi din Europa. Pablo Escobar a ajuns sã fie atât puternic încât s-a oferit sã plãteascã datoria externã pe care o acumulase Columbia. El a realizat cã banii nu sunt de ajuns ºi cã are nevoie de putere politicã pentru a-ºi derula afacerile. A declarat rãzboi clasei politice care conducea Columbia. Este responsabil pentru asasinarea de judecãtori, jurnaliºti, politicieni, magistraþi, miniºtri ºi candidaþi la preºedenþia Columbiei.
http://www.youtube.com/watch?v=TLszT9sAktQ |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mar, 05 Mar 2013, 12:34 pm |
|
|
calatorul |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 18/Ian/2013 |
|
|
|
|
|
|
|
Da, interesant subiectul, dar nu este singurul care a facut asta, dar poate unul de temut pentru cine nu stie sau pentru dusmanii lui, nu stiu de ce dar imi plac cei de genul, numele grele din "industria" asta, prin felul cum sau ridicat sau au devenit de temut.. |
|
|
|
|
|
|
|
|